Dalších 4959 nalezených produktů
Zobrazuji produkty 15 celkem 4964
Sportovní haly

Sportovní haly

Běžecké dráhy, horolezecká stěna, lanové centrum, plavecký bazén, zimní stadion – to vše může být součástí sportovní haly. Chcete, aby měly vaše sportovní haly příjemné vnitřní klima, byly stoprocentně recyklovatelná a vynikaly dlouhou životností?
Ukaž na mapě   internet: www.astron.biz  
prezentace firmy: Astron Buildings s.r.o.
Poslat zprávu
Sportovní výživa

Sportovní výživa

Sportovní výživa a doplňky od naší firmy používají sportovci, špičkové profesionální týmy, dětské kluby, pořadatelé sportovních akcí. Naše sportovní výživa je také dodávána do lékaren, fitnesscenter, do specializovaných prodejen, cykloprodejen a další.
Ukaž na mapě  
prezentace firmy: Pavel Trampota - PT-servis
Poslat zprávu
Sportovní stavby

Sportovní stavby

Specializujeme se na sportovní stavby. Realizujeme výstavbu sportovních a víceúčelových hřišť, beach volejbalová hřiště, zastřešení sportovišť. Provádíme vlastní návrhy řešení. Zajistíme komplexní dodávku sportovní stavby na klíč dle přání zákazníka.
Ukaž na mapě  
prezentace firmy: TECHTEX s.r.o.
Poslat zprávu
Zapuštěné bazény

Zapuštěné bazény

Naše společnost nabízí zapuštěné bazény fóliové i celoplastové s velký výběrem velikostí a tvarů. Špičku v bazénovém designu představují keramické bazény Compass se zářivým 3D povrchem. Pomocí kvalitní PVC fólie tl. 1,5mm postavíme bazén na míru.
Ukaž na mapě  
prezentace firmy: Bazénové centrum Pardubice
Poslat zprávu
Sportovní podlahy

Sportovní podlahy

Specializujeme se na sportovní podlahy do sportovních hal a tělocvičen. Velkou výhodou dřevené sportovní podlahy je její dlouhá životnost, oproti syntetické podlaze, několikanásobná. Sportovní podlahy již realizujeme víc jak 12 let.
Ukaž na mapě  
prezentace firmy: HYKA
Poslat zprávu
Stránka:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další  
Dalších 5241 nalezených firem
Zobrazuji firmy 10 celkem 5251
Sport Hobby

Sport Hobby

Vyrábíme sportovní poháry a ceny. Poháry, trofeje, plakety, medaile, diplomy, sošky, kokardy, stuhy, ozdobné talíře, kazety, krabičky, štítky, emblémy, figurky. Naleznete u nás vše pro vítěze sportovních soutěží, společenských akcí, k životním jubileím.
Ukaž na mapě  
naše produkty: Sportovní poháry a ceny
Poslat zprávu
A - BAZÉNY WALTR

A - BAZÉNY WALTR

Ucelená nabídka kvalitních a dostupných bazénů za solidní ceny, prodej bazénového příslušenství, zatřešení, whirlpooly, jímky. Keramické bazény, plastové bazény, foliové bazény, laminátové bazény. Rekonstrukce bazénů.
Ukaž na mapě  
naše produkty: Bazény, Zastřešení bazénů
Poslat zprávu

PRO - SPORT ČK o.p.s.

Obecně prospěšná společnost PRO-SPORT ČK (PRO-SPORT ČK o.p.s.) - sport, sportoviště a sportovní akce v Českém Krumlově, Jihočeský kraj
Provozovatelé sportů
Ukaž na mapě  
Poslat zprávu

Sportovní klub JEŠTĚD

Sportovní klub JEŠTĚD (SKJ) je občanským sdružením, které plynule navázalo na činnost TJ Ještěd.Sportovní klub JEŠTĚD sdružuje ve svých 6 sportovních oddílech mládež i dospělé, sportovce nejen vrcholové a výkonnostní úrovně, ale především ty, kteří vyznávají aktivní přístup k životu.Organizuje rozvoj sportů provozovaných na Ještědském hřebenu a v Jizerských horách a to počínaje výukou, přes rekreační sport až k soutěžení.Sportovní klub JEŠTĚD není vyhraněn žádné sportovní disciplíně, i když preferuje především zimní sporty.Svým členům sdruženým v jednotlivých oddílech poskytuje dobré zázemí a podporu při aktivní a závodní činnosti.
Sportovní kluby
Ukaž na mapě  
Poslat zprávu
Bazény Pavel Liebscher

Bazény Pavel Liebscher

Prodáváme nadzemní bazény Tampa, Orlando, Miami, zapuštěné a vířivé bazény. Nabízíme zastřešení, servis bazénů, bazénovou chemii, filtrace, zařízení na ohřev vody, příslušenství, sauny. Vyrábíme umělý kámen, bazénové lemy, dlažbu, obklady a balustrády.
Ukaž na mapě  
naše produkty: Umělý kámen
Poslat zprávu
SPORT 2000 WAVE SPORT

SPORT 2000 WAVE SPORT

Prodejna zimního vybavení - lyže, běžky, snowboardy, boty nové i použité. Velký výběr oblečení a doplňků. Půjčovna lyže, běžky, snowboardy a to v provozovnách v Českých Budějovicích, Rudolfovská 64 a v Lipně nad Vltavou 78.
Ukaž na mapě  
naše produkty: Prodej lyží a snowboardů, Půjčovna lyží a snowboardů
Poslat zprávu
HAPPY SPORT

HAPPY SPORT

Specializované prodejny nového i použitého vybavení pro zimní sporty. Nabízíme sjezdové lyže, snowboardy, lyžařské i snowboardové boty, vázání, hůlky, lyžařské i snowboardové oblečení. Doplňky: rukavice, brýle. Půjčovny a servis lyží a snowboardů.
Ukaž na mapě  
naše produkty: Půjčovna lyží a snowboardů, Sjezdové lyže
Poslat zprávu

Milan Wlasák - SPORTOVNÍ AGENTURA TALDYK

Oblečení Hannah: Sháníte kvalitní sportovní oblečení, pak jste správně na našem obchodě Hannah. Zde naleznete veškeré sportovní oblečení, i oblečení pro volný čas.
Sportovní agentury
Ukaž na mapě  
Poslat zprávu
Stránka:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další  
O CzechTrade Int. - Info CzechTrade Int. - Volná místa - Reklama - Přidej / edituj firmu - Technická podpora - Poland Trade -
Copyright © 2001 - 2024 Czech Trade International s.r.o. All rights reserved.